miercuri, 29 decembrie 2010

Si totusi...

De ce toti sunt atat de fericiti? Cum reusiti? Oare sunt singura aici care nu are aceeasi stare? Vreau si eu. Cu ce gresesc? Sau unde gresesc?
Ieri eram fericita.Azi sunt trista.Ieri ma simteam atat de bine.Azi nu.
In sufletul meu e o lupta continua.Dar nimeni nu intelege...Poate nici eu.
Ce sa mai fac?
Se zice ca lucrurile bune se asteapta..Eu m-am saturat sa tot astept si sa nu se intample nimic.
Vreau si eu sa simt fericirea si dragostea aia...vreau multe...si nu stiu cum sa le obtin :|

12 comentarii:

  1. In cazul meu cel putin, fericirea asta a venit din ''eu cu mine''. Pana nu am invatat cum sa traiesc eu cu mine, cum sa ma bucur eu pe mine nu mergea nimic bine. Lupta continua din suflet de care spui tu o aveam zi si noapte, saptamani, luni la rand fara sa iau o pauza de zambit macar. Dar mi-am dat seama ca pentru inceput trebuie sa'ti creezi tu un echilibru cu ceea ce deja iti apartine. O sa incepi sa te bucuri de lucruri marunte: pentru ca ninge afara, pentru ca ai citit o carte interesanta, pentru ca azi iti place cum arata zambetul tau in oglinda, pentru ca asculti o melodie draguta, pentru ca ai ajutat pe cineva, pentru ca e Soare afara sau pentru ca te poti plimba pe strada privind linistita in jurul tau.. Dupa toate astea o sa simti ca incepi sa gasesti si celelalte lucruri de care ai nevoie in viata.. desi uneori ele vin sub forme diferite fata de cum le asteptam, vin si ne sunt de folos si asa.
    Te ai pe tine, indragosteste'te de tine, iubeste'te mult, rasfata'te, bucura'ti sufletul in orice moment cu ceea ce ai in mana.
    Cateodata parca au dreptate cei care spun ca ne complicam prea mult..
    Sa zambesti azi, si poate maine zambetul tau va veni de la sine.. >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. Ah cat de bine ma faci sa ma simt.ce frumos vorbesti :x..Asta o sa fac de acum inainte!Iti multumesc enorm de mult! si pana la urma mereu se gaseste cineva sa ma ajute cu niste sfaturi.sau cineva care sa ma faca sa zambesc (: ..MULTUMESC inca o data >:D< :*:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu mult drag.. :)
    Sper sa reusesti sa te simti asa cum iti doresti >:D<

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu siguranta o sa reusesc:*..Se vede dupa cum vorbesti ca esti o prietena adevarata.Cred ca prietenii tai sunt mandri ca te au >:D<

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc.. :* cred ca atat cat ma pot intelege sunt mandri sau multumiti sa'mi fie si sa le fiu alaturi. In general am observat ca daca sunt fericita ceilalti ma percep altfel, imi acorda atentie si ne bucuram impreuna de moment. Cand sunt trista e putin mai dificil pentru ca de cele mai multe ori ma simt singura..

    RăspundețiȘtergere
  6. Pai asa si este.daca te simti bine atragi mai mult bine si mai multe momente fericite,oameni si circumstante,toate bune..in schimb daca esti trist atragi mai multa tristete.daca ti-e frica,frica atrage forte asemanatoare ei.Eu sunt in masura sa dau sfaturi,dar nu sunt in masura sa le respect(din pacate)...de asta am nevoie disperata de ajutor:o3.si te rog sa ma ajuti.vad ca tu ma intelegi.iti multumesc>:D<

    RăspundețiȘtergere
  7. sigur ca da >:D< cand ai nevoie de o parere, ma intrebi si te ajut cu ce pot :)

    RăspundețiȘtergere
  8. MULTUMESC mult:*
    Si eu sunt aici daca ai nevoie de ajutor>:D<

    RăspundețiȘtergere
  9. In sufletul multor persoane nu e aceiasi fericire care se observa pe dinafara.Poate sufletul le e distrus,insa chipul le radieaza de fericire, capatand invidia celor din jur.
    Trebuie sa fii optimista, sa vezi viata prin alti ochi mai buni, deoarece dupa fiecare suferinta vine si fericirea, ca doar roata e rotunda si ea se intoarce:)
    Sa ai o zi frumoasa in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc ca ma incurajezi!>:D<..cu siguranta dupa ploaie vine si soarele:x

    RăspundețiȘtergere
  11. ...Stefy,...if something is not happening for you, it doesn`t mean it`s never going to happen...it means you`re not ready for it...:)
    așa că, totul are un scop, și,... cu timpul, vei învăța să prețuiești mai mult valoarea lucrurilor mărunte...uneori Fericirea e atât de aproape de ochii tăi, încât nu o poți vedea...uită-te mai bine,... uită-te în jurul tău, acceptă, respiră,...; dacă vei avea destul curaj, să ”vezi”(și știu că ”vezi”mult mai mult decât alții)și să simți spațiul ce te înconjoară, o vei ”vedea” și pe Ea. N-a plecat niciodată, a fost întotdeauna acolo, și e mereu...nu tu trebuie să o aștepți pe Ea, ci Ea te așteaptă pe tine...de mai mult timp decât ți-ai putea imagina vreodată...fără condiții, fără jocuri, fără înșelăciuni și fără nici un ”preț”...tot ce trebuie să faci este să îți lași Sufletul să ”vadă” ceea ce ochii nu pot percepe...și lasă-l să SIMTĂ...sunt sigură că poți, mai sigură decât oricine altcineva...și,... ia gândește-te un pic încă o dată...GÂNDEȘTE-TE...și ai să vezi cât de fericită ești, a!!! să nu uit...mulțumește în fiecare clipă pentru ce TRĂIEȘTI ! te pup, Stefy (ANA :) )

    RăspundețiȘtergere
  12. Ai dreptate,Ana! (:
    Cu siguranta fericirea e aici.
    Acum,tot ce trebuie sa fac,e sa o vad,sa o simt!Sa fiu recunoscatoare pentru ea!
    Si da,stiu,bucuria sta in lucruri simple!
    Cu siguranta o sa invat sa le apreciez mai mult!
    Pentru ca merita!Stiu asta(:
    Si stiu ca pot mai mult!
    MULTUMESC>:D<

    RăspundețiȘtergere